top of page


Γιατί το pH του νερού αλλάζει στην υδροπονία;
Το pH του νερού στην υδροπονία αλλάζει για διάφορους λόγους, οι οποίοι σχετίζονται με τις χημικές και βιολογικές διεργασίες που λαμβάνουν χώ
διαβάστηκε 2 λεπτά


Λαχανικά της εποχής (Νοεμβρίου): Τι σπέρνω & τι συγκομίζω το Νοέμβριο
ο Νοέμβριο, στην Ελλάδα, είναι η κατάλληλη εποχή για να σπείρετε ή να φυτέψετε μια ποικιλία λαχανικών που αντέχουν
διαβάστηκε 3 λεπτά


Πως το υπερβολικό πότισμα και η κακή αποστράγγιση επηρεάζουν την υγεία των φυτών;
Το υπερβολικό πότισμα και η κακή αποστράγγιση είναι κύριες αιτίες δημιουργίας αναερόβιων συνθηκών στο έδαφος γύρω από τις ρίζες των φυτών.
διαβάστηκε 2 λεπτά




Γιατί Πεθαίνουν οι Γεωσκώληκες στον Κομποστοποιητή;
Κάποιες φορές οι γεωσκώληκες μπορεί να πεθάνουν στον κομποστοποιητή, και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
διαβάστηκε 3 λεπτά


Ποιο είναι το σημαντικότερο σημείο που πρέπει να προσέξουμε κατά το κλάδεμα της ελιάς;
Πριν ξεκινήσουμε το κλάδεμα της ελιάς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το δέντρο καρποφορεί στους βλαστούς της προηγούμενης χρονιάς.
διαβάστηκε 2 λεπτά


Ποιος είναι ο λόγος που δεν πρέπει να διενεργείται το κλάδεμα μαζί με τη συγκομιδή της ελιάς;
Το κλάδεμα δεν πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα με τη συγκομιδή της ελιάς
διαβάστηκε 2 λεπτά


Οξυγόνο στην Υδροπονία
Στην υδροπονία τύπου DWC (Deep Water Culture), το οξυγόνο είναι κρίσιμο για την υγιή ανάπτυξη των φυτών
διαβάστηκε 3 λεπτά


Το Ελληνικό Βότανο που Θωρακίζει τον Λαιμό από τα Μικρόβια σε Κλειστούς Χώρους! Κίστος ή Λαδανιά (Cistus Incanus) (VIDEO)
Κίστος (λαδανιά): μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο πρόληψης κρυολογημάτων
διαβάστηκε 2 λεπτά


Φώτα ανάπτυξης φυτών (πλήρης ανάλυση)
Τα φώτα ανάπτυξης φυτών χρησιμοποιούνται όταν τα φυτά δεν λαμβάνουν αρκετό φυσικό φως για να πραγματοποιήσουν φωτοσύνθεση
διαβάστηκε 15 λεπτά


Βάκιλος Θουριγγίας (Bacillus thuringiensis) το οικολογικό εντομοκτόνο για τις κάμπιες.
Τι καταπολεμά ο βάκιλος Θουριγγίας (Bacillus thuringiensis) Ο Βάκιλος Θουριγγίας ή Bacillus thuringiensis ή Bt είναι ένα βακτήριο που...
διαβάστηκε 2 λεπτά
#tags
bottom of page